LAD OS HJÆLPE MED FINANSIERINGEN.

 

Få en enkel og billig finansieringsløsning gennem Jacon Biler.

Vi samarbejder med AL Finans – et anerkendt finansieringsselskab, der som regel kan gøre det billigere end i banken. Med et billån er det dig, der køber og ejer bilen. Det er også dig, der bestemmer, hvad der skal ske med den i forhold til vedligehold, gensalg osv.
Vi kan også tilbyde erhvervs- og privatleasing. Læs mere Her...

LÅNE ELLER LEASE?

Hvis du foretrækker at eje din bil, er et billån det rigtige. Så bestemmer du, hvad der skal ske med bilen. Du kan altid vælge at indfri eller nedbringe lånet ekstraordinært undervejs med en ekstra indbetaling, hvis du får mulighed for det. Hvis du pludselig ikke har brug for bilen længere, kan du vælge at sælge den og indfri lånet. Og så er der den fordel, at du kan trække renterne fra i skat.

Læs mere om billån hos AL Finans Her...

VI SAMARBEJDER MED DE BEDSTE

Vi har et tæt samarbejde med AL Finans, der er et af landets største og bedste finansieringsselskaber. AL Finans har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank.

Med AL Finans som partner kan vi løse vores kunders finansieringsbehov enkelt, trygt og professionelt. Du får et svar på næsten ingen tid, så du hurtigt kan træffe din beslutning.