FLEKSIBELT. PERSONLIGT. TRYGT.

VI VIL GERNE SE DIG IGEN – DERFOR ARBEJDER VI MED REELLE LEASINGAFTALER

 

Professionel og personlig behandling er en selvfølge hos jacon. Vi går op i gennemsigtighed, tryghed og troværdighed – og selvfølgelig kvalitetsbiler. Derfor kan du være sikker på leasingaftaler, der ikke bliver en hovedpine for dig.

 

Vælger du vores service- og reparationsaftale, kan du sætte flueben ved din økonomiske sikkerhed. Foruden at dække de faste serviceeftersyn dækker aftalen nemlig også reparationer af skader, så du slipper for uforudsete udgifter.

Læs om vores landsdækkende service- og reparationsaftale

 

DINE MULIGHEDER FOR LEASINGLØSNINGER

 

Du kan vælge mellem operationel og finansiel erhvervsleasing, når du leaser din bil hos jacon. Hvilken leasingløsning der passer til dig, afhænger af dine behov og præferencer. Nedenfor kan du se de mest markante forskelle på de to leasingmuligheder. Du kan også vælge begge som en privatleasing.

 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på vej.

JACON LEASING – STØRRE ØKONOMISK SIKKERHED

Ønsker du den størst mulige økonomiske sikkerhed, er vores jacon leasing det rette valg for dig. Det er en operationel leasingaftale, hvor du bl.a. får følgende fordele:

 • jacon indestår for restværdien, så du ikke skal bekymre dig om værditab
 • Bilen fremgår ikke på virksomhedens balance
 • Når din leasingperiode udløber, vælger du selv, om du afleverer bilen eller forlænger uden ny udbetaling
 • Du kan trække ydelsen og en del af momsen fra
 • Du kan vælge en skræddersyet service- og reparationsaftale, der dækker 100 %
 • Du får gratis stillet en lånebil til rådighed ved værkstedsbesøg

 

FINANSIEL LEASING – STØRRE FRIHED

Vægter du ejerskab og større frihed over høj økonomisk sikkerhed, vil en finansiel leasingaftale være et godt match til dig. Dette er en af de mest gængse leasingaftaler, og med den får du følgende:

 • Når leasingperioden udløber, hæfter du selv for bilens restværdi
 • Du skal ikke bekymre dig om, hvor mange kilometer du kører
 • Du kan forlænge leasingaftalen, når den udløber
 • Du kan også her trække ydelsen og en del af momsen fra
 • Du kan stadig vælge en skræddersyet service- og reparationsaftale, der dækker 100 %
 • Du får selvfølgelig stillet en gratis lånebil til rådighed ved værkstedsbesøg

 

SPLITLEASING

Ved splitleasing er der fordele for både virksomheder og privatpersoner:

 • Ingen beskatning af fri bil
 • Leasingydelsen deles mellem privat og erhverv
 • Besparelse for både privat og erhverv
 • Højere bilklasse uden merpris

 

Vores leasingløsninger er ligesom vores biler
De er til at stole på

Alle vores biler er købt hos autoriserede forhandlere, og de har alle en fuld servicehistorik. Vores topmoderne værksted gennemgår desuden din bil fra ende til anden, før du får den udleveret. Vi slipper ikke bilen, før den er perfekt.

Det er også grunden til, at vi tilbyder dig vores service- og reparationsaftale, hvor vi betaler udgifterne, hvis bilen alligevel skulle gå i stykker. Den service har vi leveret i mere end 25 år, og det agter vi at blive ved med.

VIL DU HELLERE LÅNE END LEASE?

Hvis du foretrækker at eje din bil, er et billån det rigtige. Når du ejer bilen, bestemmer du selv, hvad der skal ske med den, og hvordan den skal vedligeholdes. Du kan altid vælge at indfri eller nedbringe lånet undervejs med en ekstra indbetaling, hvis du får mulighed for det.

Hvis du pludselig ikke har brug for bilen længere, kan du vælge at sælge den og indfri lånet. Ved et billån kan du desuden trække renterne fra lånet fra i skat.

VI SAMARBEJDER MED DE BEDSTE

Vi har et tæt samarbejde med AL Finans, der er et af landets største og bedste finansieringsselskaber. AL Finans har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank.

Med AL Finans som partner kan vi løse vores kunders finansieringsbehov enkelt, trygt og professionelt. Du får et svar på næsten ingen tid, så du hurtigt kan træffe din beslutning. AL Finans er et anerkendt finansieringsselskab, der som regel kan gøre det billigere end banken.

Læs om dine muligheder for lån og erhvervsleasing hos AL Finans

Nyeste biler på lager