Kontakt os for en tid på værkstedet. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer

Ja tak send mig jeres nyhedsbrev

DIN BIL ER I TRYGGE HÆNDER HOS OS

Book en tid

TAG HÅND OM DIN BIL MED JACONS VÆRKSTEDSAFTALE 
 

Uafhængigt af om du har din leasingaftale hos os, har du altid mulighed for at få glæde af vores værkstedsaftale, hvor vi passer på din bil, som var den vores egen. Med vores værkstedsaftale får du bl.a. følgende fordele:

 

 Lånebil uden meromkostning

Altid fast aftale om pris forud for reparation

Vi opretholder fabriksgarantien med godkendte services og reparationer

Forsvarlig og sikker opbevaring af dine dæk og meget mere

 

 

 KVALITET ER VÆRD AT VENTE PÅ
 

Vi går op i kvalitet. Altid. Det gælder både vores valg af bilmærker og vores nidkærhed, når vi har bilerne på værkstedet.

Vores service er med øje for detaljerne, og vi er altid grundige, når vi gennemgår bilen med vores jacon 100 punkt tjek. Det består blandt andet af kontrol af bremseskiver, gearkasse, motorens olieniveau, manifold indsugning/udstødning/turbo, udstødningssystem, støddæmpere, dæk, klimaanlæg, sikkerhedssystemer og meget mere.

Den grundige test, service og klargøring er ikke gjort på en halv time. Det kan tage nogle dage at gå din bil igennem fra ende til anden – for gode ting tager tid, og vi tager os tid til passe på din bil.

Som en del af vores service kan du køre afsted i en gratis lånebil, mens vi tager os af din bil. 

Værkfører: Kevin Thomsen

Vi ved, at du har en travl hverdag, hvor det ikke er reparation eller service af din bil, som skal tage din tid. Derfor er vi fleksible og søger altid at finde den bedste løsning for dig.

 

 TOPMODERNE VÆRKSTED MED PERSONLIG OG SERIØS SERVICE

 

På jacons værksted er teamet en serviceminded og sammentømret enhed, der både er der for dig og din bil. Det er vigtigt for os, at du er glad og tryg, når du giver os nøglen til din bil – og at du er glad og tilfreds, når du får nøglen tilbage igen.

Værkstedsteamet består af 10 bilentusiaster, der alle følger vores minutiøse tjekprocedure, som alle biler gennemgår. Løbende videreuddannelse er en fast del af programmet, så hele holdet altid er helt up to date med den nyeste viden og de bedste teknikker til vedligeholdelse af kvalitetsbiler.

Værkstedet har altid været en fast del af jacon. Vi udvidede værkstedet i 2016 og opførte nye lifte samt forbedrede værkstedsfaciliteterne.

Som ekstra service har vi også fået vores egen vaskehal, så vores eksklusive premium biler får den behandling, de fortjener. Det mener vi hører med til service på højeste niveau.

Billeder fra vores værksted